Logi

Божиќни слатки рефрени
January 15, 2015
Биди пријател наш
October 19, 2016
 

Во склоп на акцијата "Божиќни слатки рефрени" познатите пејачи: Кристина Арнаудова, Александра Пилева, Александар Митевски, Александар Белов, Димитар Стојменовски, Росица Кулакова и седумгодишната Фросина ја снимија божиќната химна „Божиќ за секој од нас“, на текст на Огнен Неделковски. Во снимањето учествуваше и хорчето „Суперѕвезда“ и тимот на Culnovation. Дечињата во сите детски градинки, домови за деца без родители и други установи каде што се сместени социјално загрозени деца во Македонија ќе добијат на подарок пакетче.